Online marketingbureau med ægte marketingspecialister

Online marketingbureau med ægte marketingspecialister

Hos Adentify har vi fokus på det ærlige og konstruktive samarbjede, hvor begge parter arbejder målrettet efter at opnå de ønskede resultater.

Vi er Adentify

Caroline Sofie Jørgensen
Caroline Sofie JørgensenMarketingspecialist
+7 års erfaring fra online marketingbureauer
Alexander Rossum
Alexander RossumMarketingspecialist
+6 års erfaring fra større virksomheder
Morten Lundsteen
Morten LundsteenPartner
+10 års erfaring i marketingbureauer
Alper Sahin
Alper SahinPartner
+13 års erfaring fra internationale koncerner

Målrettet og resultatorienteret markedsføring der kan mærkes

Målrettet og resultatorienteret markedsføring der kan mærkes

Vores kunders succes er det allervigtigste i Adentify. Derfor lover vi dig en 100% dedikeret indsats, som starter allerede ved vores første møde. Det er i vores interesse at opnå dybdegående kendskab til din forretning, så vi kan skræddersy en digital strategi, som du kan mærke på bundlinjen.

Vi forbereder os – vi sørger for indsamling af nødvendig data – vi kigger nøje på din virksomhed – vi undersøger dit marked og produkt… dernæst klarlægger vi mulige tiltag for dig, som vi mener vil skabe resultater.

Ikke et one man show

Vi arbejder ikke med standardiserede løsninger – vi skræddersyer løsningen for dig! Derfor skal du/I være involveret i processen og på den måde sikre dybtgående kendskab til din forretning og markedet. Det gode samarbejde går nemlig begge veje – mærkbare resultater kræver et stærkt parløb. Tal lyver aldrig… så langt så godt, men uden jeres daglige indsigt vil de stå alene og derved være ufuldstændige. Vi kommer derfor tæt på jer som mennesker og jeres forretning på mange punkter uden at være for anmasende naturligvis. Jeres indsigt og vores ekspertise giver os de bedste forudsætninger for, at samarbejdet bliver rigtig sjovt og ikke mindst gunstigt for begge parter.

Løbende opfølgning

Løbende opfølgning

Undervejs indgår vi i en konstruktiv og ærlig dialog med dig, hvor deler vigtige tal med dig – uden at det skal presse dig unødvendigt. Vi sørger naturligvis for, at vores dialog og opfølgninger generelt passer ind i din travle hverdag. Det er bare vigtigt, at du ved, hvordan det hele går!

Vi har kun ét mål

Vi har kun ét mål

Branchen er præget af en masse fluffy buzz words, som mange har svært ved at forholde sig til. Ja, vi arbejder med kunstig intelligens, data automation, tracking og meget andet, der til tider er uhåndgribeligt. Vi er dog kun drevet af at gøre en forskel for vores kunder, herunder at skabe flere konverteringer, mere salg og større omsætning!

Kundecases

Advokat Erbil Kaya

146,33 % stigning i organisk trafik samt topplacering på vigtigste keyword

Projectum

B2B lead generering i Danmark samt på internationale markeder

Stokholms Vinimport

1300% ROI i webshop og 40% stigning i omsætning i fysisk butik