Om vores cookiepolitik

Når du besøger https://adentify.dk, indsamles data om dig. Dette bruger vi til at forbedre vores hjemmeside og øge brugervenligheden. Derudover bruger vi dem til at øge værdien af de annoncer, som vi evt. viser til dig ved senere lejlighed.

Ønsker du ikke at vi indsamler disse oplysninger, opfordrer vi dig til at forlade hjemmesiden og derefter slette dine cookies. Du finder en vejledning til at slette dine cookies, længere ned på siden. Undlad derefter at vende tilbage til hjemmesiden.

Herunder beskriver vi de cookies, som vi benytter på hjemmesiden – herunder formålet med dem samt hvilke tredjeparter der har adgang

Cookies

Dette websit benytter cookies (en tekstfil) der gemmes på din enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger, lagre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke nogen form for skadelig kode.

Hvis du er i tvivl om hvordan du sletter eller blokerer cookies, kan du få hjælp her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Sletter/blokere du cookies, kan du opleve at annoncer bliver mindre relevante for dig. Du risikere også at websitet ikke fungerer optimalt.

Denne hjemmeside indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Statistik

NAVNUDBYDERFORMÅLUDLØBTYPE
_gadomæneRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 år HTTP
_gatdomæneAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 dagHTTP
_giddomæneRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dagHTTP
collectgoogle-analyics.comBenyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer – Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. SessionPixel

Marketing

NAVNUDBYDERFORMÅLUDLØBTYPE
_fbpdomæneAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 månederHTTP
_hjIncludedInSampledomæneAngiver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik. SessionHTTP
_ads/ga-audiencesgoogle.comAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel
IDEdoubleclick.netAnvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 årHTTP
frfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 månederHTTP
NIDgoogle.comRegistrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer .6 månederHTTP
test_cookiedoubleclick.netAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.1 dagHTTP
trfacebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.SessionPixel

Personoplysninger

Personoplysninger er alle former for informationer, der på en eller anden måde kan lede til dig (som bruger). Hvis du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række oplysninger. Det sker f.eks. ved at besøge vores indhold eller hvis du udfylder en kontaktformular.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt client-ID samt oplysninger om din enhed (computer, tablet eller mobiltelefon), din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du har besøgt. Når du selv giver eksplicit samtykke hertil og SELV indtaster informationerne behandles derudover: Navn, telefonnummer, e-mail samt evt. anden information du måtte oplyse. Dette vil typisk være i forbindelse med beskeder du sender os via kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har indført tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine oplysninger ikke bliver hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller på anden vis kommer videre til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi bruger oplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig målrettede annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig og dine interesser, samt at måle på evt. henvendelser til os og efterfølgende levere de services, som du har efterspurgt. Dette kunne f.eks. være at ringe dig op som ønsket.

Periode for opbevaring

Ovenstående oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt ifølge lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige for os at opbevare. Perioden afhænger af karakteren af den enkelte oplysning og årsagen til opbevaring af denne. Derfor er det ikke muligt at oplyse en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din færden på hjemmesiden , hvilke annoncer du vises og evt. klikker på, geografisk placering, demografiske oplysninger m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i tabellerne ovenfor. Oplysningerne anvendes hovedsageligt til målretning af annoncering.

Herudover benytter vi en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og anvender dem ikke til eget formål.

Videregivelse af personoplysninger som f.eks. navn og e-mail, sker udelukkende med dit samtykke til dette. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der beskytter dine oplysninger på tilstrækkelig vis.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, vi behandler. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse vedrørende dette kan ske pr. e-mail til info@adentify.dk. Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Adentify ApS
Kirkebjerg Parkvej 12
2605 Brøndby
Telefon: 71 74 74 91
E-mail: info@adentify.dk