Project Description

En B2B lead generation case med 668 % stigning i antal leads

2004

Industry: Business Strategy & IT Project

En B2B lead generation case med 668 % stigning i antal leads

2004

Industry: Business Strategy & IT Projects

Om Projectum

I to årtier har Projectum guidet og støttet alle typer organisationer i at strukturere deres projekter og porteføljer for at levere resultater på en mere produktiv og effektiv måde.

Projectums langsigtede kunderelationer og Microsoft-partnerskab har gjort det muligt for dem at opbygge en stærk videnbase med unik indsigt i organisatoriske behov og adfærd i en lang række brancher.

I dag er Projectum en del af Broad Horizon Group. En familie af brancheførende virksomheder inden for teknologirummet.

Resultat

Via en solid leadgenereringsmaskine og målrettede annoncer har vi skabt et gunstigt og langvarigt samarbejde med Projectum.

Projectum er en international B2B virksomhed, som er anerkendt som Microsoft Partner med ekspertise inden for styring af arbejde på alle organisatoriske niveauer. Projectums ekspertise og software hjælper virksomheder med at strømline operationelle arbejdsopgaver, så projekter kan eksekveres mere effektivt og få større strategisk indflydelse. Projectum har hjulpet over 200 virksomheder globalt, og deres services dækker over områder, såsom Projekt- og Porteføljestyring, Ressourcestyring, Agil Porteføljestyring m.m.

Det siger Marketingchef, Jonathan Charquero Baez, om samarbejdet med Adentify:

Jonathan Baez, Projectum